About

Over ons: She believed she could

“Onze belangrijke missie dragen we op een bezielde, dienstbare, professionele, plezierige manier uit en we ondernemen op een nieuwe manier. Die past bij deze tijd. Die past bij Vrouw Zijn.”

Dit zijn wij

Over It's my pleasure: Annemarie

"Het ontwikkelen van gevoel, presentie in je bekken en diepere lagen van genot, is op meerdere manieren gezond."

Mensen noemen mij soms een ‘Vagina Whisperer’ maar ik vind mezelf best een science nerd. Ik hou van wetenschap en ben (para)medisch opgeleid. 

Daarnaast ben ik een echte voelspriet en hoop vooral ook ‘verbinding’ te faciliteren in vrouwen. Of dat nou met zichzelf is, met anderen of met de natuur. Bewust voelen en ‘pelvic presence’ staan bij mij voorop. Ik combineer die twee werelden (kennis en intuïtie) in mijzelf en in de wereld.

Ik ben toegankelijk, mezelf, openhartig en kan echt een katalysator zijn voor vrouwen. Ik heb geleerd om ècht te luisteren. Ik stel de juiste vragen, zodat je zelf het antwoord gaat zoeken en je eigen weg kunt vinden. Ik heb respect voor ieders eigenheid daarin.

Ik ben co-creatrix van It’s my Pleasure. Naast het ontwikkelen van inhoud ben ik de ‘vraagbaak’ in onze community. Ik geef ook individuele sessies, live en via Skype.

Mensen zien mij als een trailblazer. Een vrije geest, zacht, echt, helder(voelend), bewust, warm en krachtig. Verbonden met mijn diepste waarheid en wijsheid. 

Na veel opleidingen in bewustzijn, leiderschap en seksualiteit, kreeg ik in 2015 de ingeving intensief SelfPleasure te gaan doen. Het is een diepgaand proces geworden waardoor ik nog authentieker Vrouw werd. 

Ik ben van succesvol in een mannenwereld naar inspiratievol in een vrouwelijke omgeving gegroeid. En ik bevind me nu in het mooie midden. 

Naast het co-faciliteren van de SelfPleasure training, zorg ik voor bedding onder het gedachtegoed van It’s my Pleasure. De draagkracht. Ik experimenteer met ondernemen op een ‘vrouwelijke’ manier en investeer in interessante projecten zoals It’s my Pleasure. 

Het is mijn missie om vrouwen, zoals Annemarie en de deelneemsters, vanuit hun diepste kracht, openheid en ‘gifts’ te laten leven en werken.

Over It's my pleasure: Laetitia

“Als elke vrouw dit soort trainingen zou kunnen volgen,
dan wordt de wereld een betere plek.”

Wat vrouwen over It's My Pleasure zeggen

It's my Pleasure

It’s my Pleasure is opgericht in 2016 door Laetitia in samenwerking met Annemarie. Met hun online trainingen over (intieme) vrouwenzaken, gaan ze een omslag creëren in hoe vrouwen met hun lijf, seksualiteit en vrouwelijkheid om gaan. Daarnaast willen ze genot en plezier bereikbaar én bespreekbaar maken voor elke vrouw die daarnaar verlangt. 

Achter de schermen

We werken met een backoffice en een klein team vrijwilligers. De app Slack is ons digitale kantoor. Toch zijn we zoveel mogelijk offline en zien we elkaar alleen als het nodig is. Meestal ergens in een leuke koffietent of in de yurt bij Laetitia.

We werken vanuit allerlei plaatsen en meestal alleen als we zin hebben. In de flow, met ons hart open, en laten de inspiratie binnen vallen. Die we dan op een professionele, authentieke manier omzetten in een training.

Telkens vragend wat er nodig is en wat klopt bij dit moment. Supercool en leerzaam. We maken dus ook geen plannen, doen niet aan budgetten, standaard vergaderen en hebben geen harde doelen. Alles ligt open.

Winst wordt opnieuw geïnvesteerd in projecten voor vrouwen en het verder uitdragen van ons gedachtengoed. We willen uiteindelijk iedereen van het team die geld nodig heeft, het passende bedrag betalen en fijne mogelijkheden voor hen creëren.

Onze naam

Een lieve vriendin, Blanca Wennekes, bedacht deze briljante naam. In onze naam zit de gelaagdheid, die je ook in onze trainingen terugvindt.

Het betekent ‘graag gedaan’ of ‘ik heb de eer om’ in het Engels en dat past omdat we dit echt doen uit dienstbaarheid aan alle vrouwen en het grotere geheel.

It’s my Pleasure. Het gaat over wat je zelf voor je eigen geluk, levenskracht, seksualiteit en openheid kunt betekenen.

Door je Pleasure weer helemaal te ontdekken, kun je verantwoordelijkheid nemen over je eigen geluk en verlangens. Empowerment door Empleasurement.

Waarden

Open. Alles is bespreekbaar, transparant, voorbij taboe, schaamte en oordeel.

EigenWijsheid. Geen goed of fout. Inspiratie door verschillende stromingen, wijsheden, tradities en leraren. Je Eigen Wijsheid volgen.

Doorleefd. We delen alleen materie en die we zelf geleerd én ervaren hebben. Het is ingelijfd. Hierdoor delen we uit een hele voelbare laag.

Echt. Voorliefde voor echtheid is belangrijker dan wat anderen over ons denken. We laten onszelf zien zoals we nu zijn. Met onze shit en onze ‘magic’.

Zuiver. We gaan integer om met persoonlijke verhalen, gegevens, gedeelde materie, privacy, collega’s.

Krachtig. Zachte Kracht. Helder. Waarheid. Geen competitie. Grenzen. Verantwoordelijk voor je eigen geluk.