About

Laetitia en Annemarie

Over ons: She believed she could

“Onze belangrijke missie dragen we op een bezielde, dienstbare, professionele, plezierige manier uit en we ondernemen op een nieuwe manier. Die past bij deze tijd. Die past bij Vrouw Zijn.”

Dit zijn wij

Over It's my pleasure: Annemarie

"Het ontwikkelen van gevoel, presentie in je bekken en diepere lagen van genot, is op meerdere manieren gezond."

Mensen noemen mij soms een ‘Vagina Whisperer’ maar ik vind mezelf best een science nerd. Ik hou van wetenschap en ben (para)medisch opgeleid. 

Daarnaast ben ik een echte voelspriet en hoop vooral ook ‘verbinding’ te faciliteren in vrouwen. Of dat nou met zichzelf is, met anderen of met de natuur. Bewust voelen en ‘pelvic presence’ staan bij mij voorop. Ik combineer die twee werelden (kennis en intuïtie) in mijzelf en in de wereld.

Ik ben toegankelijk, mezelf, openhartig en kan echt een katalysator zijn voor vrouwen. Ik heb geleerd om ècht te luisteren. Ik stel de juiste vragen, zodat je zelf het antwoord gaat zoeken en je eigen weg kunt vinden. Ik heb respect voor ieders eigenheid daarin.

Ik ben co-creatrix van It’s my Pleasure. Naast het ontwikkelen van inhoud ben ik de ‘vraagbaak’ in onze community. Ik geef ook individuele sessies, live en via Skype.

Mensen zien mij als een trailblazer. Een vrije geest, zacht, echt, helder(voelend), bewust, warm en krachtig. Verbonden met mijn diepste waarheid en wijsheid. 

Na veel opleidingen in bewustzijn, leiderschap en seksualiteit, kreeg ik in 2015 de ingeving intensief SelfPleasure te gaan doen. Het is een diepgaand proces geworden waardoor ik nog authentieker Vrouw werd. 

Ik ben van succesvol in een mannenwereld naar inspiratievol in een vrouwelijke omgeving gegroeid. En ik bevind me nu in het mooie midden. 

Naast het co-faciliteren van de SelfPleasure training, zorg ik voor bedding onder het gedachtegoed van It’s my Pleasure. De draagkracht. Ik experimenteer met ondernemen op een ‘vrouwelijke’ manier en investeer in interessante projecten zoals It’s my Pleasure. 

Het is mijn missie om vrouwen, zoals Annemarie en de deelneemsters, vanuit hun diepste kracht, openheid en ‘gifts’ te laten leven en werken.

Over It's my pleasure: Laetitia

“Als elke vrouw dit soort trainingen zou kunnen volgen,
dan wordt de wereld een betere plek.”

Wat vrouwen over It's My Pleasure zeggen