Anoniem

Mijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd door het filmpje van Annemarie over de seksuele anatomie op Facebook en ik heb dat filmpje ook meteen gedeeld met vriendinnen omdat ik versteld stond van het feit dat ik (een deel) deze basis informatie over mijn eigen lichaam niet wist. En ondanks het feit dat ik het spannend vond om me in te schrijven en deze journey met ‘mijn intiemste zelf’ online aan te gaan en te delen met andere vrouwen, heb ik het gewoon gedaan.

Bij de start van de cursus was ik meer dan 20 weken zwanger en onderging ik ontzettend veel veranderingen, zowel op lichamelijk, emotioneel als seksueel vlak. Voor mij was jullie cursus dan ook een kadootje! In deze periode had ik ontzettend veel behoefte om bewust stil te staan bij alle veranderingen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. En op seksueel vlak waren jullie het ontbrekende puzzelstukje. Onder begeleiding van de SelfPleasure training ben ik aan een verkenningstocht naar mijn nieuwe en steeds veranderende ik begonnen. Het was een reis vol tegenstellingen, oprechte verassing en verbazing over de gevoeligheid en ontvankelijkheid van mijn lichaam en mijn vrouwelijke seksuele energie, tot het ervaren en proberen te kanaliseren van rauwe seksuele energie (hormonale veranderingen door mijn zwangerschap) en emotionele weerstand en eenzaamheid op momenten waar ik dit niet verwachtte. Door jullie cursus heb ik geprobeerd de tijd te nemen om bij al deze verschillende behoeften stil te staan en open te staan voor verandering en groei. Veel ervaringen heb ik ook gedeeld met mijn partner om ook in mijn relatie ruimte te creëren voor deze manier van bewustwording en pleasure.

Dank jullie voor jullie inzet, het klaarstaan voor het beantwoorden van vragen en alle kennis die jullie hebben overgedragen. De volgende stap voor mij is het blijven oefenen en verkennen van mijn SelfPleasure, integreren van alle kennis niet alleen voor mezelf, maar ook samen met mijn partner.

Anoniem