Hanna

De SelfPleasure training van Annemarie en Laetitia heeft een enorme shift veroorzaakt in hoe ik mijzelf ervaar. Voor het eerst heb ik een idee van hoe het is om mezelf als vrouw en vrouwelijk te ervaren. Ze hebben me op professionele maar tegelijk ook ontzettend persoonlijke manier kennis laten maken met vrouwelijke kwaliteiten, energie, seksualiteit en expressie. Ze begeleiden iedere vrouw in de training op een eigen reis naar de vrouwelijke eigen-wijsheid en kracht in ons lichaam en geven fijne tools om deze reis te kunnen maken. De community van vrouwen die ontstaat brengt een gevoel van samen zijn, mogen delen, steun ontvangen en niet alleen zijn. Door wat er in de Facebook groep gedeeld is ben ik geraakt en gaat mijn hart steeds meer open.

Na de training heb ik een lijstje gemaakt van hoe ik me meer vrouwelijk ben gaan voelen, deze wil ik graag met jou delen:

– Ik maak meer contact met de delen die mijn lichaam vrouwelijk maken, ik leer ze beter kennen
– Ik beweeg meer en ga letterlijk meer dansend en zingend door het leven
– Ik draag meer roze 😉
– Ik ben zachter voor mezelf en mijn emoties en gevoelens, ik probeer ze te laten stromen
– Ik maak tijd om contact te maken met mijn lichaam en voor mijzelf te zorgen
– Ik ben me meer bewust van de potentiële vrouwelijke wijsheid en intuïtie die in mij zit
– Ik oefen in voelen wat mijn lichaam laat weten dat het nodig heeft en daarnaar te luisteren
– Ik krijg steeds meer gevoel in mijn vagina en bekkenbodem, voel de energie daar stromen

Tegen het eind van de training kwam ik een plaatje met een uitspraak tegen: “I claim my feminine powers now.” Dat sluit enorm aan op hoe ik me voel en wat voor verandering de SelfPleasure training in mij teweeg heeft gebracht.”

Hanna