Happy Hormones | Selfcare Training

Happy Hormones

Happy Hormones is een SelfCare training. Informatief en interessant voor iedere vrouw. Wat doen hormonen, hoe werkt je cyclus en wat gebeurt er in de overgang. Je leert balans vinden met behulp van voeding, stressreductie, slaap en andere leefstijladviezen.

Wil jij ook?

Basis kennis over hormonen

​Terug naar je natuurlijke ritme

Meer controle over je klachten

Een betere balans in je leven

Een gelijkmatiger humeur

Verbeterde vruchtbaarheid

BEGIN DIRECT >

Begin direct met de Happy Hormones Training

eenmalige
betaling

€ 75,-

INSCHRIJVEN

automatische incasso
6 termijnen

€ 15,-

INSCHRIJVEN
It's my pleasure flame

CONTENT

Onbeperkt toegang tot 5 kennisfilmpjes, 2 geleide oefeningen, 6 audiofragmenten, praktische tips, reflectieopdrachten en extra bonusmateriaal over hormonen en je vrouwenlijf.

It's my pleasure female

VORM

Meteen starten via je account. Leren in je eigen omgeving, op je eigen tempo. Ongeveer 10-30 min per les. Voor elke vrouw vanaf haar eerste menstruatie. Gericht op het creëren van nog betere SelfCare voor meer (hormonale) balans.

It's my pleasure heart

SUPPORT

Laetitia en Annemarie zijn erg toegankelijk. Onze professionele helpdesk helpt je met liefde en plezier. Er zijn betaalde privé sessies mogelijk. En je kunt toetreden tot onze geheime Community van 550+ vrouwen.

De Training

Happy Hormones Training overzicht

Tijdens onze trainingen SelfPleasure en ZelfMassage werd duidelijk hoeveel vrouwen kampen met klachten rondom menstruatie of overgang. Dat is niet gek want 90% van alle vrouwen ervaart premenstruele symptomen. Jammer, want er is echt iets aan te doen! Je cyclus kan soepeler en prettiger verlopen. Dat is belangrijk, zeker als je bedenkt dat vrouwen die last hebben van pms ook meer last hebben van overgangsklachten.

​We kunnen je niet beloven dat je hierna ‘vlekkeloos’ door je cyclus en/of de overgang gaat. Wel dat je meer wijsheid, vertrouwen, tools en inzicht krijgt om hier goed mee om te gaan. En de motivatie om belangrijke veranderingen door te voeren.

Schrijf je in en ga direct van start >

Betaal in 6 termijnen en begin direct met de training SelfPleasure.

Betaal eenmalig en begin direct met de training SelfPleasure.