Denise

Ineens zag ik een filmpje op Facebook voorbijkomen over de vagina… mijn interesse werd gewekt. Wat weet ik eigenlijk over mijn vagina? Ik heb er nauwelijks echt contact mee, geef het vrij weinig liefdevolle aandacht. Na het bekijken van het filmpje was ik wat ontdaan. Ik begon te beseffen dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel over mijn vagina weet, terwijl dit een prachtig deel van mijn lichaam is. Eigenlijk zou ik er best meer over willen weten…maar de titel SelfPleasure houdt me ergens wat tegen. Waarom? Bang om nog meer van mijn eigen lichaam te mogen genieten? Ik bekijk het introductiefilmpje waar twee prachtige vrouwen vol passie over de inhoud van de training vertellen en nu weet ik het zeker…. ik wil bij die 100 vrouwen horen die de uitdaging aangaan om door middel van SelfPleasure mijn eigen lichaam nog meer te gaan leren voelen en kennen.

Het waren 28 prachtige dagen waarbij alle emoties de revue zijn gepasseerd en ze er allemaal mochten zijn. Het meest bijzondere aan deze online-training is de verbinding tussen alle vrouwen en natuurlijk de “hoedsters” Annemarie en Laetitia. Door de informatieve filmpjes, de ‘opdrachten’, de geleide geluidsfragmenten, de live-momenten op Facebook of via Zoom zorgden deze dames ervoor dat ik verbondenheid voelde, ook al waren ze op afstand. Wat een wijsheid, kennis en ervaring werd er gedeeld. Dit is een training waar je de passie en de intentie voelt om vrouwen hun ware seksualiteit en verbinding met hun lichaam te laten voelen.

Een van de mooiste momenten tijdens deze reis was voor mij het leren voelen van ‘binnenuit’ tijdens de Pelvic Space Tour. Waarin Annemarie je meeneemt in je bekken om daar plekje voor plekje te voelen en stil te staan bij dat wat er is. Wat voelde ik mij ruim, open en krachtig na deze tour; ik voelde mij vrouw.

Richting het einde van deze training kreeg ik steeds vaker de opmerking “Ben je verliefd”?!  Waarop ik volmondig antwoordde: “Ja, op mezelf!”

Mocht je nog twijfelen of deze training wel iets voor je is…..wie wil er nu niet iedere dag even me-time, ondergedompeld worden in een warm bad van oefeningen, tips, ervaringen, ondersteuning en plezier met jezelf, it’s a gift to yourself.

Denise