Sophie

 Al een aantal jaren ben ik actief bezig met mijn eigen helende reis. Een rijke reis die bij mij top-down verliep: van hoofd via hart naar bekken. Afgelopen najaar voelde ik een roep om iets met tantra en mijn seksualiteit en sensualiteit te gaan ‘doen’. Ik heb wat onderzoek gedaan naar wat er op dat terrein aangeboden was en bij alles voelde ik: dit is voor mij een brug te ver. Hierdoor ontdekte ik wat ik wél wilde: eerst mijn seksualiteit en sensualiteit dieper in en met mezelf ontdekken en ervaren voordat ik dat in een tantrische uitwisseling met een ander doe.

Toen dat helder voor mij was, vond de SelfPleasure training van Laetitia de Haas en Annemarie Reilingh mij. Zij boden precies aan waar ik behoefte aan had: een reis in SelfPleasure met een online community van vrouwen.

Deze training is inmiddels afgelopen en het heeft me enorm veel opgeleverd. Diepere inzichten in mezelf, in mijn lichaam, in hoe mijn vrouwelijke seksualiteit ‘werkt’, in hoe ik via self pleasure in de breedste zin van het woord mezelf uit een contractie kan halen en terug in de flow van vreugde en moeiteloosheid kan brengen. En daarnaast een hele fijne ervaring in sisterhood.

“LIEFDEVOL, DUIDELIJK, RESPECTVOL EN JUICY”

Deze twee vrouwen zijn complementair aan elkaar en hebben de gave om een online community, waarin in alle openhartigheid gedeeld wordt over álle onderwerpen gerelateerd aan vrouwelijkheid en SelfPleasure, te containen. Liefdevol, duidelijk, respectvol en juicy. Ze worden daarnaast ondersteund door een aantal andere vrouwen.

Dit is een cadeau dat iedere vrouw zou mogen ontvangen of zichzelf zou mogen geven.”

Sophie