Ciska

Ik voelde dat ik vast zat in mijn vrouwelijke energie en verlangen had naar meer verdieping en kennis over (mijn) vrouw zijn. Al weken dwarrelden de vragen in mijn hoofd: maar hoe dan en bij wie voel ik me veilig genoeg? Toen ik werd geattendeerd op de SelfPleasure training door een familielid heb ik direct JA gezegd en me opgegeven!

Ik ben er helemaal voor gegaan en mijn hart opengezet voor mezelf, mijn vrouw zijn. De kennis en de oefeningen over mijn lichaam die me zijn aangereikt zijn goud waard en daar heb ik mijn leven lang plezier van!

De oefeningen, de informatie, de Facebookgroep, de live Q&A’s online zijn van een hoog niveau. Geen wollige informatie maar heldere, doorleefde oefeningen en vooral liefdevol gebracht door Laetitia & Annemarie. Binnen een week, na echt elke dag de oefeningen te hebben gedaan, voelde ik me meer in contact met mijn vrouw zijn. Ik voel meer zachtheid naar mezelf, sensueler & speelser, vrijer in mijn expressie en steviger in mijn doen en laten bijvoorbeeld de boel te boel te laten en te kiezen voor 15 min voor mezelf. Mijn creativiteit stroomt meer, tekenen, schilderen, dansen en ook dit is
selfpleasure ðŸ˜‰

Ik ben me zoveel meer bewust geworden van signalen die mijn lijf mij geeft. Waar ik voorheen langer tijd nodig had om een beslissing te nemen voel ik nu sneller vanuit mijn buik aan oh ja dit wil ik of nee dit moet ik niet doen, wat ook gaat over grenzen durven aan te geven.

Het delen binnen de Facebookgroep voelde veilig waardoor ik ook vragen durfde te stellen die ik eigenlijk nergens kwijt kon. Zoals het groeiende verlangen naar een gelijkwaardige partner. In de live Q&A dus in de facebookgroep, bleek ik ook hier weer niet de enige te zijn met deze vraag en werden er mooie suggesties gegeven om vooral zonder oordeel naar mezelf of naar mannen met dit verlangen om te gaan. Na met deze suggesties te hebben geëxperimenteerd was de grootste lading er af en kon ik zonder emoties dit verlangen er helemaal laten zijn. Zo lollig en bevestigend ook dat ik met 15 minuten selfpleasure per dag al meer open kon staan voor spontane reacties want na twee weken begonnen mannen mij spontaan te begroeten op het centraal station en begonnen een praatje met mij te maken in de tram.

Ja, het is 15 min per dag en geloof me dit lijkt in het begin lastig te plannen maar ik wilde echt verandering, meer ontdekken over mijn vrouw zijn en creëerde ruimte 15 min per dag voor mezelf.

In mijn omgeving merk ik dat hier zo’n ‘honger’ is naar meer informatie over selfpleasure, een veilige plek om samen te delen en meer verdieping over de vrouwelijke energie. Dit is een liefdevolle training naar dieper contact met jezelf, je vrouwelijke essentie.

Dankjulliewel Laetitia en Annemarie en ook het hele SP team!!

Ciska