Over onze organisatie

Onze organisatie

It's my pleasure organisatie

It's my Pleasure

It’s my Pleasure is opgericht in 2016 door Laetitia in samenwerking met Annemarie. Met hun online trainingen over (intieme) vrouwenzaken, gaan ze een omslag creëren in hoe vrouwen met hun lijf, seksualiteit en vrouwelijkheid om gaan. Daarnaast willen ze genot en plezier bereikbaar én bespreekbaar maken voor elke vrouw die daarnaar verlangt. 

Achter de schermen

We werken met een backoffice en een klein team vrijwilligers. De app Slack is ons digitale kantoor. Toch zijn we zoveel mogelijk offline en zien we elkaar alleen als het nodig is. Meestal ergens in een leuke koffietent of in de yurt bij Laetitia.

We werken vanuit allerlei plaatsen en meestal alleen als we zin hebben. In de flow, met ons hart open, en laten de inspiratie binnen vallen. Die we dan op een professionele, authentieke manier omzetten in een training.

Telkens vragend wat er nodig is en wat klopt bij dit moment. Supercool en leerzaam. We maken dus ook geen plannen, doen niet aan budgetten, standaard vergaderen en hebben geen harde doelen. Alles ligt open.

Winst wordt opnieuw geïnvesteerd in projecten voor vrouwen en het verder uitdragen van ons gedachtengoed. We willen uiteindelijk iedereen van het team die geld nodig heeft, het passende bedrag betalen en fijne mogelijkheden voor hen creëren.

Onze naam: It's my pleasure

Onze naam

Een lieve vriendin, Blanca Wennekes, bedacht deze briljante naam. In onze naam zit de gelaagdheid, die je ook in onze trainingen terugvindt.

Het betekent ‘graag gedaan’ of ‘ik heb de eer om’ in het Engels en dat past omdat we dit echt doen uit dienstbaarheid aan alle vrouwen en het grotere geheel.

It’s my Pleasure. Het gaat over wat je zelf voor je eigen geluk, levenskracht, seksualiteit en openheid kunt betekenen.

Door je Pleasure weer helemaal te ontdekken, kun je verantwoordelijkheid nemen over je eigen geluk en verlangens. Empowerment door Empleasurement.

Waarden

Open. Alles is bespreekbaar, transparant, voorbij taboe, schaamte en oordeel.

EigenWijsheid. Geen goed of fout. Inspiratie door verschillende stromingen, wijsheden, tradities en leraren. Je Eigen Wijsheid volgen.

Doorleefd. We delen alleen materie en die we zelf geleerd én ervaren hebben. Het is ingelijfd. Hierdoor delen we uit een hele voelbare laag.

Echt. Voorliefde voor echtheid is belangrijker dan wat anderen over ons denken. We laten onszelf zien zoals we nu zijn. Met onze shit en onze ‘magic’.

Zuiver. We gaan integer om met persoonlijke verhalen, gegevens, gedeelde materie, privacy, collega’s.

Krachtig. Zachte Kracht. Helder. Waarheid. Geen competitie. Grenzen. Verantwoordelijk voor je eigen geluk.