Ik zou hiermee zeker even naar de huisarts gaan. Het kan zijn dat die moet uitsluiten of je een blaasontsteking hebt.
Er moet worden uitgezocht waarom je veel moet plassen. Heeft dat te maken met spanning? Is je blaas overprikkeld? Plas je niet helemaal uit? Waarom is dat zo? Je zou echt om de 2 à 3 uur maar hoeven gaan.
Wellicht is een verwijzing naar een bekkenfysiotherapeut op zijn plaats. Je huisarts kan dit bepalen in overleg met jou. Een andere weg is een osteopaat die het bekken als specialisme heeft.

Nog een andere tip voor het vele plassen: stop als test een week of drie met koffie en zwarte thee! Dit prikkelt namelijk de blaas. En wel voldoende blijven drinken maar het niet overdrijven. Drink eens warm water ipv koud. Drink 8 glazen warm water per dag (bv gekookt in de waterkoker) en als je verder nog iets van (kruiden)thee wil drinken doe dat dan extra maar niet in plaats van. Je moet dan wel eerst weten of het geen blaasontsteking is.

Veel dieper kunnen we hier niet op in gaan in een FAQ. Als dit iets is waar je beter naar zou willen kijken met Annemarie, dan zou je kunnen overwegen om een sessie te doen.