Intieme ZelfMassage is een (klein maar essentieel) onderdeel van onze uitgebreidere SelfPleasure Training waarin we vrouwen meenemen op een seksuele ontdekkingsreis. Tijdens de SelfPleasure Training staan de verbinding met je lijf, je vrouwelijkheid, je kennis over seksuele anatomie en orgasmes en het ontwikkelen van ‘pleasure’ centraal.

Met Intieme ZelfMassage kun je voorwaarden scheppen om meer te kunnen genieten van seks en mogelijk nieuwe (orgastische) ervaringen te krijgen. Het kan heel goed zijn dat je hier ook opgewondenheid bij ervaart. Dat is fijn, maar geen must! De training is juist ook heel geschikt voor vrouwen die daar niet perse mee bezig zijn. We richten ons op Intieme ZelfMassage als tool om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. De ultieme SelfCare Practice. Zie het maar als net zo belangrijk als tandenpoetsen.

Het materiaal dat in de Intieme ZelfMassage Training zit is veel uitgebreider dan in de SelfPleasure Training. Daar besteden we er maar 1 onderdeel aan.

Twijfel je welke training voor jou het meest geschikt is als startpunt? Volg dan vooral je nieuwsgierigheid. Waar heb je op dit moment het meeste zin in? Waar ben je het meest nieuwsgierig naar?

Heb je bepaalde klachten of houd je veel spanning vast in je bekkengebied, overweeg dan om te  starten met ZelfMassage. Veel vrouwen vinden de ZelfMassage een mooi begin, om zo het voelen te verdiepen voordat ze starten met de SelfPleasure training.