We horen deze verdacht vaak. En we ervaren en voelen zelf steeds meer dat het echt een keuze is. Een kwestie van voor jezelf kiezen (SelfCare) voordat je je over kunt geven aan (Self)Pleasure.

Juist als je het zo druk hebt, zou het een cadeautje zijn om met de training te starten. Want hoe bizar is het eigenlijk dat je niet echt tijd voor jezelf kunt/wilt maken. En dan hebben we het niet over je yoga les of uitje met je vriendinnen maar echt tijd met jezelf. Met rust, privacy en even geen doelen of to-do’s.

Wat we terughoren van de drukke vrouwen die toch de sprong waagden, is dat ze relaxter door hun dag heen gaan, minder slaap nodig hebben, meer energie krijgen en andere keuzes gaan maken. Dus ‘efficiënter’ hun dag in kunnen delen. En dat ze zich zachter en vrouwelijker voelen. In het begin is het even opstarten maar dan gaat je lijf er vanzelf naar vragen. De eerste weken van de training starten we overigens met hele makkelijke en rustige oefeningen, een soort lichaamsmeditaties die heel ontspannend werken.

Verder blijft de content een jaar beschikbaar en kun je de training helemaal in je eigen tempo volgen.