Het vallei orgasme komt uit de taoïstische traditie. Het is een orgasme waarbij je via plateaus (uitgestelde orgasmes) een berg omhoog klimt waarna je de vallei in zweeft (hier komt de naam vandaan). Je glijdt dan in een diep orgasme dat minuten tot wel uren kan aanhouden met orgastische golven die zich verspreiden in je lichaam. In plaats van dat dit orgasme eindigt met een ontladende piek krijg je juist energie van dit orgasme. Er zijn verschillende trainingen specifiek gericht op dit orgasme.

In deze training focussen we ons niet gericht op het vallei orgasme) We leren je geen technieken en gebruiken deze term zelf niet. Een vallei orgasme zou je onder de diepere orgasme kunnen indelen) Het zou wel kunnen dat je dit orgasme gaat ervaren. Zelf hebben we soortgelijke orgasmes ervaren zonder dat we deze technieken uit de TAO hadden geleerd. Het betekent dus niet dat je zonder deze technieken niet een soortgelijk orgasme kunt ervaren. Er zijn zoveel verschillende orgasmes mogelijk en het is ook zeker mogelijk om je opgeladen te voelen na een orgasme in plaats van moe en ontladen.

Als je het interessant vindt zou je eens kunnen kijken bij Vallei Orgasme.  Zij hebben hier een mooie training voor vrouwen die wij warm kunnen aanbevelen. Overigens vinden zij SelfPleasure en ZM een hele fijne voorbereiding voor hun training.