Allereerst, de Therawand is ontwikkeld als medisch hulpmiddel. Dus we moeten erbij melden dat als je klachten hebt, je daar ook gepaste zorg voor moet zoeken. Dit kun je via de huisarts doen.

Daarnaast geloven wij heel sterk dat elke vrouw capabel genoeg is om dit hulpmiddel in te zetten. Preventief en om het voel/pleasure/ontwaak proces te ondersteunen. Er wordt tijdens de training informatie gegeven over hoe je dit kan doen. Als de geleverde instructie je niet voldoende houvast biedt, heb dan geduld en begin rustig met wat je wel durft en wat wel goed voelt. De instructie bij ZelfMassage om 12 uur en 6 uur te vermijden en jezelf geen pijn te doen is een goed raamwerk. Begin voorzichtig en voel gewoon hoe je lichaam erop reageert. We willen graag dat je vertrouwen hebt in je lijf en je vermogen om te voelen wat kan en wat niet.

Je kan beginnen met hem gebruiken als voel-tool: kijk eens of je de PussyTour bijvoorbeeld kunt doen ermee. Vind zachtjes alle plekken en probeer ze ook van binnenuit te voelen. Maak contact of breng hem in en hou hem eens stil, kun je jezelf eromheen voelen? Dit is al een kunst op zich, het is weer net anders dan met je vingers en dus ook weer een verbreding van je voelvaardigheden.