Komen die intensives nog terug in de toekomst?

Dat weten we nog niet precies. Wellicht in een iets andere vorm. Voorlopig voelen we dat de huidige vorm, ons op dit moment het meeste past. Annie is druk met een nieuwe academische studie en Laetitia zit te popelen om nieuwe bedrijven zoals It’s my Pleasure het leven in te blazen.

Waarom hebben jullie het soms over dagen en soms over onderdelen?

Toen we in het begin begonnen met het geven van de SelfPleasure training (en de ZelfMassage training) gaven we een soort ‘intensives’. Elke dag een onderwerp en elke dag oefenen. Voor ons voelde dit toentertijd, toen we zelf begonnen met SelfPleasure kloppend om ons hier zo intensief in te storten maar we merkten dat dit voor veel vrouwen niet het juiste tempo was.
Sindsdien hebben we de training zo tijdloos mogelijk gemaakt zodat je helemaal zelf kan invoelen wanneer je welk onderdeel wilt doen. Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende tempo’s (en voorkeuren). En vandaar dus dat het woord ‘dag’ nog vaak in de training voorkomt.

Ook zul je in de webinars bij het bonusmateriaal nog horen over de ‘28 dagen’ of over ‘integratiedagen’. Toen we de training in het begin aanboden, bestond deze uit 28 dagen en bevatte de training ook integratiedagen. Op deze dagen konden de vrouwen oefenen met wat ze eerder aangeboden hadden en om een rustmomentje in lassen. Dit is allemaal niet meer van toepassing omdat je inmiddels je eigen tempo kan volgen.

Kun je wat meer vertellen over het bonusmateriaal?

Het bonusmateriaal is net als de FAQ vragen op het infoportaal en de FAQ (vragen) onder de dagen opgedeeld zodat dit het meest makkelijke kijkt. Het kopje ‘bonusmateriaal’ onder het kopje ‘infoportaal’ is de gemeenschappelijke verzameling van al het bonusmateriaal dat we jullie deze training aanbieden.

De bonusfilmpjes die bij de dagen zijn gezet onder ‘bonus’ hebben vaak overlap met dit onderdeel of er wordt in de tekst naar verwezen.

Kun je wat meer vertellen over de ervaringen die onder de dagen staan?

We zijn vaak onder de indruk geweest van wat vrouwen deelden tijdens vroegere gemeenschappelijke rondes van onze trainingen. De openheid, de intimiteit en de sisterhood die door dit delen ontstond was zelfs online voelbaar. Daarom zijn we heel blij dat we een aantal quotes van vrouwen mochten delen zodat jij hier ook wat van mee kunt krijgen.

De ervaringen zijn als aanvulling onder elk onderdeel gezet. Als inspiratie en verdieping. We hebben geprobeerd zo divers mogelijke ervaringen aan te bieden om je een zo breed mogelijk beeld te geven van wat vrouwen hebben ervaren en zodat je jezelf wellicht herkent in de ervaringen van andere vrouwen. Misschien moedigt het zelfs aan om een eigen ervaring te delen in onze Facebook Community.

Het is overigens niet verplicht om de ervaringen te lezen. Je krijgt alle content binnen door de onderdelen zelf. Ook gaat het uiteindelijk om het verkennen / verdiepen van je eigen ervaring. Dus het is zeker niet nodig. Mocht je geen behoefte hebben aan het lezen van andermans ervaringen dan kun je ervoor kiezen dit niet te lezen.

Ter info: Er zijn inmiddels geen gezamenlijke rondes SelfPleasure meer zoals we die vroeger aanboden. We hopen dat onze Facebook Community een plek is waar je je vrij voelt om te delen over  deze (intieme) vrouwenzaken. En dat dit verder groeit tot een plek van openheid en sisterhood, en waar het normaal is om intieme dingen na te vragen of ervaringen uit te wisselen.

Wat is het verschil tussen de FAQ (vragen) onder de dagen en het infoportaal?

Je kunt het infoportaal zien als een soort naslagwerk, aanvulling op de tekst of verzameling van eerdere vragen. Bij de onderdelen ZelfMassage en Borstmassage valt er namelijk best wat te lezen en wordt er ook aangeraden om dit voordat je gaat oefenen door te nemen. Je kunt dit dus zien als achtergrond/aanvullende informatie op het onderdeel.

Bij de dagen zelf hebben we zoveel mogelijk eerder gestelde vragen (FAQ) geplaatst die bij de onderwerpen passen zodat je direct kan lezen wat voor vragen vrouwen eerder hebben gesteld bij de onderwerpen en/of je eigen vraag er tussen staat.

Het infoportaal is daarnaast ook aangevuld met wat praktische vragen en overige vragen. Je kunt met de zoekfunctie boven het infoportaal door de vragen van het infoportaal zoeken.

Wat betekenen de icoontjes?

Naast elk onderwerp zie je links in het menu een icoontje staan.
Een koptelefoon, een video en een hartje.
Als er een koptelefoon naast het onderwerp staat betekent dit dat er een filmpje of audiofragment bij het onderwerp hoort wat je ook gewoon kan luisteren terwijl je onderweg bent, de afwas doet of iets anders aan het doen bent. Dit zijn de inspiratiefragmenten. Je hoeft hierbij niet het beeld te zien.

Zie je het video tekentje dan zit in dit onderdeel een kennisfilmpje of instructiefilmpje waarbij het belangrijk is dat je ziet wat Annemarie of Laetitia laat zien. Dit zijn de kennisfilmpjes.

Zie je het hartje naast een onderdeel staan, dan is privacy gewenst. Dit is het tekentje van een oefenonderdeel waarbij het fijn is als je ongestoord de tijd hebt en een lekker plekje voor jezelf maakt waar je kunt oefenen. Dit zijn de (geleide) SelfPleasure oefeningen.

 

ICOONTJE WAT SOORT HOE
Koptelefoon Luisteren Inspiratie filmpje of audio Kun je onderweg luisteren
Video teken Kijken Kennis of instructiefilmpje Video bekijken
Hartje Oefenen Geleide Oefening Privacy gewenst

Hoe ziet het programma eruit?

In de eerste thema’s van de training creëren we vooral bedding. We maken contact met het lichaam en het bekken met de Voeloefening en de Pelvic Space tour. Je leert meer over je anatomie en over hoe je jezelf kan masseren (bekken, vagina en borsten). We krijgt basale info over orgasmes en climax, over het belang van expressie en over het mannelijke en het vrouwelijk in ons.
Na het proces van contact maken en bewust voelen, gaan we ons meer verdiepen in pleasure! We hebben het over opwinding, onze pleasure anatomie. Doen een geleide Pussy Tour en hebben het over hoe je nu praktisch kunt werken met opwinding en stimulatie. We diepen de thema’s expressie en ‘het vrouwelijke’ nog verder uit.

Ik heb een vraag, aan wie en hoe stel ik die?

We zijn via de helpdesk heel goed bereikbaar. Je kunt ons een mail sturen via info@itsmypleasure.nl of je kunt een bericht versturen via ticket support. Klik hiervoor in je account op het menu naast je foto en dan op support. Onderaan deze pagina kun je een ticket (bericht) aanmaken. Deze beantwoorden we vervolgens op de helpdesk. Het antwoord versturen we naar je mail.

Onze helpdesk bestaat uit wisselende ondersteuning van 1 of twee vrijwilligers. We beantwoorden je vraag meestal binnen 24 uur. Op een feestdag of in het weekend kan het wel eens wat langer duren.

Inhoudelijke vragen over de training kun je in de Community en eventuele webinars direct aan Annemarie en Laetitia stellen. We willen je vragen geen berichten te sturen via Facebook Messenger. Je kunt je inhoudelijke/persoonlijke vraag natuurlijk ook via de helpdesk stellen, als je dat prettiger vindt.

Praktische en technische vragen kun je mailen naar de helpdesk. We willen je vragen deze niet te stellen in de Facebook Community. Die bewaren we voor voel- en lijf dingen.

Heb je een persoonlijke vraag over de individuele toepassing van de tools of over jouw persoonlijke situatie? Dan is een Skype sessie met Annemarie het meest geschikt. Als we bijvoorbeeld persoonlijke vragen over je medische voorgeschiedenis moeten stellen, dan kan de helpdesk deze vragen eigenlijk niet beantwoorden.