Toen we in het begin begonnen met het geven van de SelfPleasure training (en de ZelfMassage training) gaven we een soort ‘intensives’. Elke dag een onderwerp en elke dag oefenen. Voor ons voelde dit toentertijd, toen we zelf begonnen met SelfPleasure kloppend om ons hier zo intensief in te storten maar we merkten dat dit voor veel vrouwen niet het juiste tempo was.
Sindsdien hebben we de training zo tijdloos mogelijk gemaakt zodat je helemaal zelf kan invoelen wanneer je welk onderdeel wilt doen. Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende tempo’s (en voorkeuren). En vandaar dus dat het woord ‘dag’ nog vaak in de training voorkomt.

Ook zul je in de webinars bij het bonusmateriaal nog horen over de ‘28 dagen’ of over ‘integratiedagen’. Toen we de training in het begin aanboden, bestond deze uit 28 dagen en bevatte de training ook integratiedagen. Op deze dagen konden de vrouwen oefenen met wat ze eerder aangeboden hadden en om een rustmomentje in lassen. Dit is allemaal niet meer van toepassing omdat je inmiddels je eigen tempo kan volgen.