Ik voel me er niet comfortabel bij dat collega’s/medewerkers/cliënten mogelijk kunnen zien dat ik aan deze training deel neem als ik in de Community ga. Hoe kijken jullie hier tegenaan?

Dit is inderdaad een ‘probleem’ wat we niet echt kunnen oplossen. Wanneer je in de geheime Facebookgroep zit kunnen vrouwen die daar in zitten zien dat je erin zit en wat je post.

De vertrouwelijkheid waarborgen we voor zover mogelijk in onze algemene voorwaarden en daar zijn we heel serieus in. Vrouwen tekenen echt voor geheimhouding en wij hebben de volledige bereidheid en mogelijkheden om hier ook stappen op de ondernemen als dat nodig zou zijn. Ik heb zelf ook het gevoel dat iedereen die mee doet dit echt respecteert.

Vrouwen in de groep zitten allemaal in hetzelfde schuitje wat dat betreft, ze laten een stukje zien dat kwetsbaar is en willen daar een veilige bedding voor. Daarom vragen wij van vrouwen dat ze in de groep zitten met een echt profiel.

Misschien kun je ook eens in jezelf onderzoeken wat maakt dat je bang bent om herkent te worden. Wat kan er dan eigenlijk gebeuren? En hoe zou het zijn als je, met je professie, ook volledig jezelf kunt zijn en dat je geen dingen af hoeft te schermen?

Het is een persoonlijke keuze, hoe je jouw rol ziet als arts/behandelaar/therapeut/dienstverlener. Hoeveel afstand of nabijheid daarin passend en wenselijk is. Wij hebben vaker dat vrouwen er niet voor kiezen om in de groep te gaan, omdat ze bijvoorbeeld huisarts, psychotherapeut of seksuoloog zijn. Wij kiezen er voor om onszelf in al onze menselijkheid te laten zien. We gaan er van uit dat anderen dat herkennen en vanuit hun mens-zijn respecteren.

Voel dus echt zelf wat voor jou belangrijk is en hoe je hierin wenst/kiest te staan. Je kunt natuurlijk altijd de training meedoen zonder in de Community deel te nemen.

Wat zijn de richtlijnen van de Community?

Dit zijn de richtlijnen van onze (FB) Community:

Dit is een ‘geheime’ en besloten Facebookgroep, genaamd Keep the Fire Burning. Deze is voor alle vrouwen die een training volgen of hebben gevolgd bij It’s my Pleasure.

Voel je vrij om te delen, te vragen en naast de inhoudelijke onderwerpen uit de training ook andere vrouwen onderwerpen aan te snijden. Alles is bespreekbaar.

De intentie van deze online community is samen met jou een veilige, intieme, open(hartige), positieve vibe te co-creëren. Een community waarin je je echt gezien, gesteund en gehoord voelt. Je mag vanuit kwetsbaarheid delen en ervan uitgaan dat hier respectvol mee om wordt gegaan.

We veroordelen, betuttelen, coachen en ‘therapeutiseren’ elkaar daarom niet.
We delen vanuit onze eigen ervaring en wijsheid en geven alleen advies wanneer hier expliciet om wordt gevraagd.

Om de veiligheid in onze groep te beschermen, is alles wat we hier delen strikt vertrouwelijk en blijft dus binnen deze groep. Je mag geen enkele herkenbare content delen (schriftelijk, mondeling, of digitaal) met anderen. (Dus ook niet stiekem aan je man of beste vriendin laten lezen 😉 )

Mocht er toch sprake zijn van inbraak op vertrouwelijkheid en/of privacy, dan behoort het tot de mogelijkheden dat we juridische stappen ondernemen (zie algemene voorwaarden op onze website). Je kunt natuurlijk wel met mensen buiten de groep delen over wat je zelf leert, inspireert of meemaakt. Of iets algemeens vertellen zonder dat het te herleiden is naar een bepaald persoon.

We willen deze ruimte houden voor verbinden, uitwisselen en delen over de inhoud van onze trainingen of andere vrouwenzaken.

Wil je iets delen omdat het je écht raakt, inspireert, een inzicht heeft opgeleverd of omdat je wilt weten hoe anderen erover denken? Deel dan een  link mét jouw persoonlijke verhaal erbij. Losse’ foto’s, quotes, meme’s, filmpjes zullen we verwijderen.

Je kunt dus echt al je vragen in de groep stellen. Er zit zoveel wijsheid in zo’n grote groep vrouwen. We vragen je Annemarie of Laetitia alleen te taggen, als je een hele specifieke inhoudelijke vraag aan 1 van hen hebt. Praktische, technische en overige vragen kun je mailen naar de helpdesk (info@itsmypleasure.nl) of versturen naar de helpdesk via een ticket op de website. Ze worden hier verwijderd.

Mooie teachings, practices, reclame en oefeningen van anderen kun je op je eigen tijdlijn delen en/of mailen naar ons. We staan altijd open voor fijne aanvullingen, feedback en nieuwe inspiratie. Echter in onze community wordt alleen materiaal gedeeld dat we zelf echt getest, ervaren en doorleefd hebben en waar we zelf helemaal achter staan.

Soms zullen we een mooie quote of vraag anoniem gebruiken bij de ervaringen of FAQ van de training of voor andere doeleinden. We doen dit altijd op een integere manier. Gebruiken we een anonieme quote van jou en voelt dit niet goed? Meld het even, dan passen we dit aan.

Door je aan te melden voor de community, ga je akkoord met deze richtlijnen.

Mocht je vragen of feedback hebben, mail ons dan gerust.

Wat is de Community?

De (FB) community is optioneel, geheim en alleen voor (eerdere) deelneemsters (500+ vrouwen). Wissel hier ervaringen uit en stel al je vragen over de training of andere vrouwenzaken. Ervaar hoe het is om relaxed over dit soort onderwerpen te delen met andere vrouwen. Laetitia en Annemarie zijn erg toegankelijk via de community. Iedereen gaat, net zoals jij, akkoord met geheimhouding. Het is een veilige plek waar je kunt delen, inspireren en leren.