Het was een mooi proces om tot deze prijsopzet te komen. Onze trainingen worden gemiddeld een stuk hoger gevalideerd qua prijs door vrouwen die werkelijk deel hebben genomen. Toch kiezen we ervoor om het bij te stellen naar beneden.

“Elke vrouw moet dit weten”. Dat is wat we horen, keer op keer. En dat sluit ook aan bij onze missie om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken. Dus ook vrouwen met een kleinere beurs. Het betalen in termijnen is speciaal voor hen ingevoerd maar elke vrouw kan hier gebruik van maken.

Daarnaast willen we ook alle moeite, expertise, energie, tijd en jarenlange opleidingen valideren. En iedereen van het team die geld nodig heeft, het passende bedrag betalen.

We hebben allemaal een andere situatie, droom of geldkarma. Het past bij Laetitia’s manier van ondernemen. Wat heb je werkelijk nodig, wat is je thuissituatie (kids etc), wat is je input, hoe belangrijk is die, hoe vervangbaar is die etc.

Zo hadden we een coole designer/surfbabe Fenja Sepers die de wereld rond surft. Met mooie idealen, lage levenskosten en behoefte aan satellietschotel om te kunnen werken vanuit de grot in Marokko waar ze vaak woont. Of een koppel, Judith en Jeffrey dat nu thuis kan werken en hun prachtige zoontje met samen met aandacht op kan voeden.

Winst wordt sowieso opnieuw geïnvesteerd in projecten voor vrouwen of het verder uitdragen van dit gedachtengoed.

We staan open om op andere manier dan met geld betaald te worden. Cryptocurrencies (bijna live) of jouw dienst/product. Ook kun je hier lezen welke klusjes je kunt doen in ruil voor een training. Op dit moment zijn er geen klusjes.