Het is op zich niet gek wanneer je een paar dagen wat beurs aanvoelt vanbinnen. We raden je echter aan om dit te vermijden en om zacht met jezelf om te gaan (je kunt hier meer over lezen bij de vragen over napijn en branderigheid).

Het kan zijn dat je je daarnaast wat emotioneel voelt na een sessie. Dit komt omdat je door de massage veel in beweging brengt. Ik (Annemarie) heb weleens ervaren dat mijn massage in de ochtend vlekkeloos verliep en ik in de middag opeens op het CS met de tranen over mijn wangen liep omdat er zonder reden verdriet omhoog kwam. Deze na-reactie is normaal. Wees een beetje lief voor jezelf en kijk of je je emotie kunt toelaten in het moment. Soms moet je een emotie even parkeren. Zoek dan contact met iemand. Als je in de Community zit of als je de training samen volgt met iemand, kun je het wellicht delen.

Je systeem kan ook reageren met reacties als misselijkheid, duizeligheid of zweten. Als het niet heel heftig is, kan het gewoon betekenen dat er iets in beweging is gekomen. Heb je dat nou iedere keer en is het heel vervelend, dan moet je misschien nog wat zachter of korter werken.

Heb je nou echt het idee dat je een te heftige reactie hebt, laat het ons dan vooral weten door een mail te sturen naar de helpdesk (info@itsmypleasure.nl) of een bericht te sturen via ticketsupport op de website (link naar ticket support). Dan kijken we of we je kunnen helpen met tips of met het vinden van de juiste hulp, mocht dit nodig zijn.