We zijn vaak onder de indruk geweest van wat vrouwen deelden tijdens vroegere gemeenschappelijke rondes van onze trainingen. De openheid, de intimiteit en de sisterhood die door dit delen ontstond was zelfs online voelbaar. Daarom zijn we heel blij dat we een aantal quotes van vrouwen mochten delen zodat jij hier ook wat van mee kunt krijgen.

De ervaringen zijn als aanvulling onder elk onderdeel gezet. Als inspiratie en verdieping. We hebben geprobeerd zo divers mogelijke ervaringen aan te bieden om je een zo breed mogelijk beeld te geven van wat vrouwen hebben ervaren en zodat je jezelf wellicht herkent in de ervaringen van andere vrouwen. Misschien moedigt het zelfs aan om een eigen ervaring te delen in onze Facebook Community.

Het is overigens niet verplicht om de ervaringen te lezen. Je krijgt alle content binnen door de onderdelen zelf. Ook gaat het uiteindelijk om het zelf leren van ZelfMassage en het verdiepen van je eigen ervaring. Dus het is zeker niet nodig. Mocht je geen behoefte hebben aan het lezen van andermans ervaringen dan kun je ervoor kiezen dit niet te lezen.

Ter info: Er zijn inmiddels geen gezamenlijke rondes ZelfMassage meer zoals we die vroeger aanboden. We hopen dat onze Facebook Community een plek is waar je je vrij voelt om te delen over  deze (intieme) vrouwenzaken. En dat dit verder groeit tot een plek van openheid en sisterhood en waar het normaal is om intieme dingen na te vragen of ervaringen uit te wisselen.