Anita vertelt over haar Selfpleasure ervaring

It's my pleasure testimonial: Anita vertelt over onze SelfPleasure training

Voordat ik begon met de Selfpleasure training voelde ik weinig verbinding met mijn lichaam en mijn vrouwelijkheid. Ik gunde mezelf weinig tijd om pleasure te hebben en te genieten. Ik stond altijd in de doe stand en deed veel vanuit mijn hoofd.

De SelfPleasure training heeft me in alle opzichten verrast. Ik was nieuwsgierig maar had nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Vooral de deskundigheid en kennis over het vrouwelijk lichaam sprak mij enorm aan. De informatie die ik kreeg was super vernieuwend en ik vond het bizar dat ik 31 jaar ben en veel hiervan nooit geweten heb.

De training voelde als een ontdekkingsreis die soms erg confronterend was. Ik heb veel geleerd over het uiten van mezelf en mijn vrouwelijkheid. Ik kwam erachter dat ik dat veel minder goed kon dan ik dacht. Ik heb daar nu meer gevoel en handvatten voor gekregen hoe ik dat beter en vol overgave kan doen. Ook het voelen en aangeven van mijn grenzen gaat beter sinds de training.

Ik voel me dichterbij mezelf en meer verbonden met mijn vrouwelijkheid. Ik ben heel dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen en ben zachter en liefdevoller naar mezelf. Het voelt goed om bewuster te zijn en tijd voor mezelf vrij te maken en van mezelf en mijn lichaam te genieten en ik gun dat iedere andere vrouw ook.

Anita